U Specijalnoj oftalmološkoj bolnici “Eliksir” obavljaju se pregledi oka dece i odraslih u konsultacijama sa gostujućim oftalmohirurzima iz Ruske Očne bolnice “Fjodorov” – Kaluga.

MNTK Kaluga – Očna klinika “Fjodorov”

Saradnja “Eliksira” sa Očnom Klinikom “Fjodorov” iz Kaluge, koja je počela 1989. godine beleži stalni uspon. Taj moćni medicinski centar postao je, za mnoge pacijente iz naše zemlje, poput kule svetlosti. Oni su tamo stizali u organizaciji “Eliksira”, u potrazi za boljim vidom, u nadi da će ga sačuvati, poboljšati, vratiti! Ta nada iskonsko je pravo svakog čoveka da želi da vidi svet oko sebe: da se raduje otvaranju cvetova u proleće, bojama letnjeg neba, zlatastim treptajima jeseni, nevinim belinama zimskih snegova. I, još važnije, to je i njegovo pravo da vidi draga lica, dečiji osmeh, da stvara, radi i svojim očima vidi rezultate tog rada, pravo da bude srećan i koristan član društvene zajednice.  A to su i osnovne koordinate ugradjene u saradnju Specijalne oftalmološke bolnice “Eliksir” i Očne klinike “Fjodorov” iz Kaluga koja traje već 29 godina. Za to vreme  u Kalugi je bilo 314 grupa “Eliksirovih” pacijenata, svako  sa svojom  pričom, nadom, uspomenama. Zato je  zajednički projekat “Eliksira” i Očne klinike “Fjodorov” – Program “U Kalugu po bolji vid”- sazdan od napora da se pobedi tama i vere u bolje dane za svakog pacijenta.

Najkraći put do pregleda u Novom Sadu i lečenja u Kalugi

Sve informacije o tome kakve sve preglede i kakve vidove lečenja i operacija možete dobiti u Specijalnoj oftalmološkoj bolnici “Eliksir“ u Novom Sadu, kako i kada možete otputovati u Rusiju na lečenje  na Očnoj klinici “Fjodorov” u Kalugi, dobićete na dežurnim telefonima Bolnice “Eliksir“.

Ukoliko želite da posetite sajt Očne klinike “Fjodorov” MNTK  kliknite ovde…