Eliksir – dr Snežana Vlajković – OCT dijagnostika 1. deo

OCT je primarna dijagnostička metoda u analizi strukture retine. O načinu na koji se ovaj pregled izvodi, kada se ovaj pregled planira, o dužini trajanja, načinu ponavljanja i ostalim bitnim informacijama vezanim za ovaj pregled, govore dr Snežana Vlajković, oftalmolog Specijalne oftalmološke bolnice Eliksir iz Novog Sada i dr Kristina Savić, “Profesional Logistic”.

Akcija za pacijente rodjene 08.avgusta koja traje do kraja ove godine!

Program usluga Specijalne oftalmološke  bolnice “Eliksir” obogaćen je  novim  pogodnostima za sve rodjene 08. avgusta, jer je to dan kada je rodjen akademik dr Svjatoslav Nikolajevič Fjodorov, osnivač 11 Očnih Klinika u okviru sistema MNTK Mikrohirurije oka (Medjusektorski naučno tehnički kompleks Mikrohirurgije oka),Federalnih zdravstvenih  ustanova Ruskog Minisarstva zdravlja, koje su  smeštene u raznim gradovima Rusije. Jedna od tih klinika je i klinika u Kalugi sa kojom, po preporuci akademika Fjodorova, Bolnica “Eliksir”  saradjuje  više od 30 godina, još od 1989 godine.

Tom akcijom BOLNICA “ELIKSIR” želi  da oda počast  ovom oftalmohirurgu  svetskog glasa koji je, za vreme svog života (08.avgust 1927- 02.jun 2000) mnogo učinio za razvoj oftalmologije  i koji je posebno zaslužan za razvoj ”Eliksirovog” programa ”U Kalugu po bolji vid”.

AKCIJA PODRAZUMEVA DA SVI  RODJENI 08. AVGUSTA IMAJU:

Besplatne  osnovne oftalmološke preglede;

 Niz pogodnosti i popusta  za dodatne  dopunske preglede,u skladu sa cenovnikom;

Veliki popust na operaciju katarakte !