U specijalnoj oftalmološkoj bolnici “Eliksir” obavljaju se pregledi oka dece i odraslih u konsultacijama sa gostujućim oftalmohirurzima iz Ruske Očne bolnice “Fjodorov” – Kaluga.

MNTK Kaluga – Očna klinika “Fjodorov”

Saradnja “Eliksira” sa Očnom Klinikom “Fjodorov” iz Kaluge, koja je počela 1989. godine beleži stalni uspon. Taj moćni medicinski centar postao je ,za mnoge pacijente iz naše zemlje, poput kule svetlosti. Oni su tamo stizali u organizaciji “Eliksira”, u potrazi za boljim vidom, u nadi da će ga sačuvati, vratiti! Ta nada iskonsko je pravo svakog čoveka da želi da vidi svet oko sebe: da se raduje otvaranju cvetova u proleće, bojama letnjeg neba, zlatastim treptajima jeseni, nevinim belinama zimskih snegova. I, još važnije, to je i njegovo pravo da vidi draga lica, dečiji osmeh, da stvara, radi i svojim očima vidi rezultate tog rada, pravo da bude srećan i koristan član društvene zajednice.  A to su i osnovne koordinate ugradjene u saradnju Specijalističke oftalmološke ordinacije “Eliksir” i Očne klinike “Fjodorov” iz Kaluga koja traje već 28 godina. Za to vreme u Kalugi je bilo 3XX grupa sa našim pacijentima, svako  sa svojom  pričom, nadom, uspomenama. Zato je i naš zajednički projekat “U Kalugu po bolji vid” sazdan od napora da se pobedi tama i vere u bolje dane.

Najkraći put do pregleda u Novom Sadu i lečenja u Kalugi

Sve informacije o tome kakve sve preglede i kakve vidove lečenja možete dobiti u Specijalističkoj oftalmološkoj bolnici “Eliksir“ u Novom Sadu, kako i kada možete otputovati na lečenje na Očnu kliniku “Fjodorov” iz Kaluge dobićete na dežurnim telefonima Bolnice “Eliksir“

Ukoliko želite da posetite sajt Očne klinike “Fjodorov” MNTK  kliknite ovde…