Specijalisticka oftalmološka ordinacija Eliksir
Specijalisticka
oftlamološka ordinacija
ELIKSIR
Bul. kralja Petra I br. 26,
Novi Sad
OCNA KLINIKA
Federalna državna ustanova
Ministarstva zdravlja Ruske Federacije
MNTK „Mikrohirurgija oka Fjodorov“
kod nas poznata kao
Ocna klinika „Fjodorov“ iz Kaluge

Saradnja sa drugim specijalističkim oftalmološkim ustanovama

ORTOOPTIC  Banja Luka

Specijalistička oftalmološka ordinacija "Eliksir" saradjuje više od 10 godina sa ordinacijom "Ortooptic" iz  Banja Luke (BiH) na čijem je čelu dr Radomir Bjelić, oftalmolog. Zahvaljujući tome u Banjaluku odlazi tim gostujućih oftalmohirurga iz Kaluge zajedno sa predstavnicima Ordinacije "Eliksir" koji pregledaju pacijente u toj ordinaciji.  Mnogi od njih odlaze u organizaciji „Eliksira“ na Očnu klinicu „Fjodorov“ u Kalugu na lečenje, a takodje dolaze i u Novi Sad u Ordinaciju "Eliksir" na tretmane razvnim vidovima energetskih stimulacija. 

Pregledi u Banja Luci mogu se zakazati na telefon: +38751217171. Sve dodatne  informacije se mogu dobiti preko dežurnog telefona Ordinacije "Eliksir".

OPTICON CENTAR  Beograd

Od decembra 2005. godine Specijalistička oftalmološka ordinacija "Eliksir" počela je da saradjuje sa "Opticon Centrom" iz Beograda. U okviru te saradnje oftalmohirurzi Očne klinike „Fjodorov“ iz Kaluge, koji stalno gostuju u Spec. oftalmološkoj ordinaciji „Eliksir“ (već 17 godina), zajedno sa predstavnicima "Eliksira", jednom mesečno odlaze u "Opticon Centar" radi konsultativnih pacijenata iz Beograda i okoline. Ukoliko se pacijentima predloži neka medicinska intervencija oni mogu da odu  na lečenje na Očnu kliniku u Kalugu, ili, pak, da se podvrgnu preporučenoj medicinskoj intervenciji u Beogradu.  I pacijenti pregledani u "Opticon Centru" mogu da koriste specijalne programe energetskih stimulacija i druge medicinske usluge (vidno polje, argon laser....) u Specijalističkoj oftalmološke ordinacije "Eliksir" u Novom Sadu.