O energetskim stimulacijama govori dr Tatjana Cjetičanin

 

Dugogodišnje iskustvo u primeni energetskih stimulacija ruskih oftalmohirurga preneto je u Novi Sad. Samo u Specijalnoj oftalmološkoj bolnici “Eliksir” u Srbiji se primenjuju energetske stimulacije, koje podrazumevaju foto stimulaciju, magnetnu stimulaciju, elektro stimulaciju, korišćenje lasera niskog intenziteta, biorezonatnu terapiju, a sve u svrhu prevencije i terapije očnih bolesti. O energetskim stimulacijama govori dr Tatjana Cvjetičanin, načelnica kabineta za lasersku akupunkturu i energetske stimulacije u Specijalnoj oftalmološkoj bolnici “Eliksir” u Novom Sadu.

O procesu lečenja katarakte i ostalih oboljenja govori dr Marina Vladimirovna Okunjeva

O procesu lečenja katarakte i ostalih oboljenja govori načelnica odeljenja za hirurgiju katarakte Očne klinike “Fjodorov” iz Kaluge dr Marina Vladimirovna Okunjeva Već više od 10 godina u specijalnoj oftalmološkoj bolnici Eliksir operišemo kataraktu i druga očna oboljenja. Imamo najsavremeniju opremu i za dijagnostiku i za hirurgiju tako da majvišem nivou hirurgiju i najkomplikovanije katarakte. Ta hirurgija je sada bez šavova operacija protiče brzo, bezbolno i pacijent kada ustane sa operacionog stola može da ima dobar vid.

Zdravlje i vi 221 Saradnja bolnice Eliksir sa Klinikom Fjodorov iz Kaluge

Tri decenije svog postojanja 2018 godine. obeležava čuvena ruska očna klinika fjodorov iz kaluge čiji ekskluzivni predstavnik u našoj zemlji i regionu specijalna oftalmološka bolnica eliksir iz novog sada koja takodje slavi 10 godišnji jubilej ove godine.Saradnja dva oftalmološka centra razvija se 29 godina kolko traje program bolnice eliksir pod nazivom u “Kalugu po bolji vid.”