Eliksir – dr Maxim Vladimirovič Vlasov – prvi put u Eliksiru i čestitka

Za pet godina rada, koliko radi kao oftalmohirurg na Očnoj klinici u Kalugi, dr Vlasov je operisao preko 5000 katarakti. Prvi put je na tronedeljnom boravku u Specijalnoj oftalmološkoj bolnici Eliskir i govori o svojim utiscima o lečenju u Novom Sadu, kao i o načinu na koji stariji lekari u Rusiji uče mladje lekare. Svoju zanimljivu priču završava srdačnom čestitkom svima nama.

ELIKSIR – 2019 – 2020 – Ruža Subotić

Kraj kalendarske godine je vreme kada se sumiraju rezultati godine koja ostaje za nama. Željama za godinu koja stiže , dočekujemo narednu. Na prelazu izmedju dve godine, sa postignutim, baš kao i sa planovima za 2020.godinu… a sa devizom Eliksira, “kada treba nekome pomoći”, govori Ruža Subotić, direktorica Specijalne oftalmološke bolnice Eliksir iz Novog Sada.

ELIKSIR u 2019.

 

Za Specijalnu bolnicu Eliksir je 2019. godina bila radna, graditeljska, svečarska… Hiljade pacijenata, hiljadu novih kvadrata na korist i radost pacijenata i zaposlenih, 30 godina saradnje sa MNTK “Fjodorov” iz Kaluge, 10 godina od osnivanja Specijalne bolnice “Eliksir”, opremljene najmodernijim instrumentima za lečenje… Sadržajna godina, godina kad treba nekome pomoći! Idemo dalje…